Що буде на весняному Coffee, Books & Vintage #4?!
16.04.24
11-12 травня збираємось знову на !FESTrepublic за горнятком доброї кави серед всіх друзів, авторів книг і любителів вінтажу. 


Як і щоразу – на FESTrepublic приїдуть люди кавової індустрії на національні кавові чемпіонати з обсмажки кави, лате-арту, приготування в джезві, чемпіонат «кава та алкоголь». Specialty Coffee Association Ukraine визначить переможців, котрі далі поїдуть представляти Україну на міжнародних змаганнях. 

Видавництво Старого Лева готує чудову програму, наповнену дискусіями, читаннями, посиденьками за кавою з авторами, обговореннями книг. Матимемо 12 навкололітературних івентів у різних форматах з авторами вже знаних і щойно виданих книг та громадськими діячами. Також, протягом двох днів на події функціонуватиме книжковий ярмарок – цьогоріч ще більший, ніж попередньо.

Вже традиційно: кличемо дівчат одягати файні сукєнки, хлопів – вінтажні маринарки, вигуляти блискучі мешти чи капелюшки і насолодитись навзаєм тою атмосферою Coffee, Books & Vintage. В нашому ангарі на FESTrepublic готуємо ярмарок вінтажних цікавинок, тож знову буде нагода поповнити свої колекції.   
    
Як годиться – проводитимемо аукціони і закликаємо долучитись до збору на fpv-дрони в часі івенту! Це важлива складова теперішнього побуту в тилу, бо якби не ЗСУ, ми б не мали можливостей тут збиратись попити кави і потеревенити. А для тих, хто любить троха медитувати і розвивати дрібну моторику – приходьте плести маскувальні сітки (так, і зараз є потреба в цьому) в приміщення офісу Фесту. 

Збираємо книжки для бібліотеки с. Благодатне Чорнобаївської сільської ради Херсонської області. Селище було окуповане 9 місяців і звільнене ЗСУ 9 листопада 2022р.  І саме селище, і бібліотека були пошкоджені та розграбовані руснею, а зараз відбудовуються силами місцевих. І їм потрібна наша допомога і у відбудові, і у наповненні бібліотеки якісними українськими книжками – приносьте українські сучасні книжки, або ж придбайте на ярмарку і залиште в зазначеному місці.  

Що ще? Фантастичні кав’ярні, кондитерські і учасники фуд-корту зі смаколиками з цілої України. Трохи музички і стендапів. Про тих, хто буде з нами на сценах – наразі потримаємо інтригу:) 

11-12 травня
Львів, !FESTrepublic