Рій помсти 24/7: збір 130 мільйонів на денні та нічні FPV-дрони
02.04.24

Холдинг емоцій “!FEST” спільно з Благодійним фондом Сергія Притули та онлайн-сервісом виклику авто Uklon збирає на 2,5 тисячі денних і 2,5 тисячі нічних FPV-дронів для Сил оборони. 

«Ми долучаємось і закликаємо всіх підтримувати Рій Помсти донатом – в наших рестораціях, чи просто за реквізитами, а також розповіддю друзям як важливо підтримувати збори на дрони сьогодні. Не будьмо байдужими! Боротьба триває!» 

Особливість цього збору – поєднання різних класів дронів. Разом із вже звичними денними дронами законтрактуємо та передамо Силам оборони FPV для роботи у сутінках та вночі. Це дозволить вражати техніку та живу силу ворога незалежно від часу доби. 

Мета збору: 130 000 000 грн. Разом з Uklon ми вже переказали на збір перші внески – по 5 000 000 гривень. Ще 1 000 000 гривень Благодійний фонд Сергія Притули передає зі збору «Рій Помсти 2.0». 


Як долучитися?

1. Бофонами в додатку Lokal: клацай на дрон на головній сторінці та обирай який % накопичених бофонів з чеку буде автоматично перераховуватися на збір;

2. Грошима на банку Monobank;

3. Грошима через LiqPay (ПриватБанк).

   

У межах збору будуть законтрактовані: 

  • 1000 денних 10-дюймових FPV та 1500 денних 8-дюймових FPV. Ці дрони щоденно доводять свою ефективність на фронті, знищуючи техніку та живу силу ворога у світлий час доби. 
  • 1000 нічних 10-дюймових FPV з камерою нічного бачення. Такі дрони наші військові використовують в сутінках – рано вранці та пізно ввечері. Також цей клас FPV ефективно працює у світлі місячні ночі. Весною та влітку дані дрони зможуть довше працювати на позиціях. 
  • 1500 нічних 10-дюймових FPV з тепловізором. Цей клас дронів ефективно працює навіть у найтемніші ночі і є ефективним у перерізанні логістичних шляхів. Основна задача – знищення техніки противника під час її нічного переміщення.