Кат, по суті, був першим муніципальним працівником у Львові. То була публічна й моторошна особистість. Якщо кат умирав, наступного, кого мали стратити, милували. Він мав кілька обов’язків — власне страчував і катував, вивозив сміття і виконував нечисту роботу, а ще пильнував за міськими курвами. Відколи запанувала демократія, мусів шукати іншого ремесла і відкрив свій м’ясний ресторан, бо хто ж ліпше знається на м’ясі, як не кат?
Наш пан Малодобрий має у своєму меню багацько добрих страв зі стовідсоткового органічного українського м’яса. Серед них і добротний шашлик, і купу стейків різних видів із яловичини.
Меню можна переглянути тут
Ми хочемо розвивати культуру споживання м’яса. Аби знали чим відрізняється Бернардинський стейк від Галицького, чому на шашлик беруть саме цю частину м’яса і як його перевіряють. Навіщо нам автоматичний мангал та якої температури має бути готовий шашлик.
Замовити страви з м'яса з доставкою додому
Та як будеш в гостях, то вважай, аби не потрапити у клітку боржників чи ж на стілець Мойсея!
Якщо хочеш у нас повечеряти, то можна забронювати столик, але тільки з понеділка по четвер. У п’ятницю, вихідні та святкові дні не бронюємо, а працюємо в порядку живої черги.