“Два голубці” - перший концепт української їжі з собою стартував у Львові
24.04.15

У Львові офіційно відкрили унікальний заклад української кухні - “Два голубці”. Особливість закладу у тому, що це перший концепт української їжі з собою.

Як зрозуміло із самої назви закладу, центральною стравою тут є голубці — традиційні для Львова і Галичини капустяні завиванці з різноманітними начинками.

Окрім голубців з класичними — овочевими і м'ясними начинками — у “Двох голубцях” є особливі начинки: печінка, кокос та грецький горіх; буряк, пастернак та чорнослив; голубці-суші з фореллю, імбирем та васабі; гуцульський банош; а також солодкі голубці — з начинкою яблучного штруделя.

До голубців подають овочеві, ягідні соуси і шкварки, напої власного виробництва та каву у джезві.

“Голубці — улюблена їжа дуже багатьох галичан. Але людей дуже цікавлять і нові рецепти, і ці незвичні поєднання, наприклад, печінки та кокосу”, - розповів шеф-кухар “Двох голубців” Роман Місько.

Заклад працює з 10:00 до 22:00, площа Ринок, 11, тел.: 067 674 2661. Ми на Facebook.