Кулінарні майстер-класи сучасної єврейської кухні: 19 та 20 червня
17.06.17

Три страви, три години, десять учасників, два шеф-кухарі і купа позитивних емоцій та вражень. Саме такий формат кулінарного майстер-класу обрали адміністратори та кухарі Галицької жидівської кнайпи “Під Золотою Розою”.

Учасники готуватимуть повноцінний обід: перше, друге та десерт. Шеф-кухарі презентуватимуть та допомагатимуть у приготуванні. По закінченню плануємо спільний обід учасників та організаторів майстер-класу. Буде смачно, атмосферно та пізнавально.

Кількість місць обмежена: лише 10 учасників на кожен майстер-клас. Квитки: 250 грн за 1 майстер-клас. Придбати їх можна лише в Галицькій жидівській кнайпі “Під Золотою Розою”. Поспішіть! Якщо є запитання телефонуйте за телефоном: (050) 370 38 63.

19 червня готуватимемо:

  • Холодна зупа з цвіклями на кислому молоці;
  • Гефільте фіш з яринами;
  • Мацебрай з яблуками, цинамоном та морозивом;

20 червня готуватимемо:

  • Ґебрейська помідорова зупа з гострим сиром та оливковою олією
  • Фарширована куряча лапка з цукіні в сметані
  • Мацебрай з чорницями та сметаною

Більше деталей шукайте у Facebook.

До слова Галицька Жидівська кнайпа “Під Золотою Розою” оновилася разом з “Простором Синагог”, тож готові дивувати Вас оригінальною концепцією та смачною сучасною кухнею.