!FEST доставка та Молокія для тебе: рецепти сніданків
Час бізнесам об'єднуватись в спільних добрих проєктах!
Вирішили спільно з Молокією розповісти про невелику колаборацію – доставку молочних продуктів додому через !FESTдоставка.
Залишайтесь вдома, подбайте про найрідніших і будьте здорові!
Також хочемо поділитись рецептами простих сніданків від шеф-кухарів Дуже високої кухні, які готуються на основі молочних продуктів.
Панкейки
На 16 шт. маленьких
Для сухої суміші
285 г
борошна
4 г
розпушувача
2 г
харчової соди
6 г солі
14 г
цукру
Все змішати
Для тіста
На 310 г
сухої суміші
2 жовтки
2 білки
340 г
кефіру кімнатної темп.
225 г
сметани 10-15% кімнатної темп.
60 г
вершкового масла, розтопити і охолодити.
- Збити білки.
- В окремій мисці змішати жовтки, кефір, сметану до однорідності.
- Перемішуючи, повільно влити вершкове масло.
- Потім швидко вмішати білки.
- Вилити рідку суміш в миску з сухою і швидко перемішати. Нормально, якщо трохи залишаться грудки.
- Розігріти сковорідку і негайно смажити млинці.
Ліниві вареники
На 4 порції
Тісто
800 г
сир
105 г
цукор
110 г
борошно
5 г
ванільний цукор (опція)
3 жовтки
3 г сіль
- Сир протерти через сито і викласти в миску,
- Додати жовток і вмішати
- Просіяти борошно в миску з сиром, всипати цукор, сіль, ванільний цукор.
- Замісити тісто
- На дошці, що присипана борошном, скачати ковбаски з тіста
- Нарізати на шматочки приблизно по 10 г
- Варити в підсоленому окропі
- Виймати шумівкою, коли спливуть, даючи стекти воді.
- Полити розтопленим вершковим маслом
Соус
100 г
сметана
20 г
цукрова пудра
30 г
йогурт
5 г
ванільний цукор або 1 г ванільний екстракт
30 г
Лимонний сироп або 15 г лимонного соку і 15 г цукру
Все змішати
Помадка
220 г
вершкового масла
450 г
молока
225 г
вершків, бажано 33%
710 г
цукрової пудри
- Масло, вершки, молоко, цукор помістити в сотейники і варити при постійному перемішуванні до досягнення 116ºС.
- Зняти з вогню, дочекатися остигання до 110 С.
- Перелити в міксер і збивати лопаткою близько 10 хв до утворення кристалічної маси. Або збивати дерев'яною лопаткою вручну
- Викласти на силіконовий мат або пергамент
- Дати повністю охолонути і підсохнути, потім нарізати
Для соусу до йогурту
100 г
помадка
50 г
молоко
- Розігріти в сотейнику молоко
- Покришити помадку
- Помішуючи, розтопити помадку в молоці
- Охолодити сотейник в мисці з крижаною водою, збиваючи сироп вінчиком.
- Подати з грецьким йогуртом і тонко нарізаною м'ятою
Новини за категоріями
Криївка / Видавництво старого лева / Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости / Біля Діани / Львівська копальня кави / Гасова лямпа / Мазох-café / Найдорожча ресторація Галичини / Дім легенд / Під Золотою Розою / Лівий берег / Львівські пляцки / Пструг, хліб та вино / Зеник МИТНИК / Львівська майстерня шоколаду / Брама / За Жоржем / Маки / Дідо / Видавництво старого лева / Фонд вільних та небайдужих / Just Lviv It! / Хостел Just Lviv It! / Just Old Tram / Два кроки від хати / Львівські цяцьки / Кейтеринг / Лабораторія їжі / Їдальня "УКУ" / Випічка / Братванка / Leopolis Grand Prix / Lviv Klez Fest / Пошта на Друкарській / ПРАВДА Пивний театр / Ринок зброї "Під Арсеналом" / !FEST-команда / Італійський дворик / П'яна вишня / Реберня / !FESTrepublic / Квітка. Майстерня будинків / !FEST COFFEE MISSION / Дуже висока кухня / Дзиґа / Grand Cafe Leopolis / Школа вільних та небайдужих / Авіація Галичини / Craft Beer & Vinyl Music Festival / Opera Underground / !FEST hotel / !FEST доставка / Кооператива молока / Гризло / Апартаменти Just Lviv It! / !FEST FOOD MISSION