Львівська «крафтова місія» досягла Лісабону!
02.10.24
Наприкінці вересня у Португалії, в портовому районі Лісабону, українська пивоварня «Правда» відкрила крафтовий паб Pravda Craft Mission! 


Все починалось у Львові, коли в час пандемії «Правда» вирішила йти ближче до людей, щоб за крафтовим добрим пивом не треба було далеко йти, – така своєрідна місія, аби якісний і вже улюблений продукт був близько до хати. Восени 2020 року ми відкрили перший мікропаб для мешканців мікрорайону «Америка» на вул. Янева. Далі відкривались невеличкі Pravda Craft Mission і в інших районах Львова, і от зараз, – зі Львова відразу в Лісабон!

Площа закладу – 34 м.кв. 8 кранів улюбленого українського крафтового пива. Понад 20 сортів пляшкового та пива у пляшці. 23 посадкових місця, а згодом ще плануємо відкрити невелику терасу.

Раніше в Марвілі, портовому районі Лісабону, розвантажували вино з північних регіонів Португалії. Зараз тут артцентри, антикварні крамниці і щойно відкритий бар пивоварні «Правда» зі Львова. Україна – місце не лише різноманітних складників для крафтового пива, але й країна творчих людей, країна, котра може створювати конкурентні світові продукти. Ми хочемо, щоб це знали по цілій планеті!