Гомін. Львівська кухня, минула та сучасна
Львів здавна був містом, де співіснували та перепліталися різні культури та традиції. Значною мірою через велику кількість торговельних шляхів, що проходили через наше місто… 

Окрім українців, тут жили євреї, поляки, італійці, німці, молдавани, угорці та вірмени. Усі вони залишали свій слід в архітектурі, побуті і, звичайно, в їжі. Нові страви народжувались із рецептів різних народів у поєднанні з місцевими продуктами. А потім ширилися усім Львовом і з часом ставали частиною нової кулінарної традиції. Ще й зараз кожна порядна львівська господиня має від пра-пра-бабці зошит із переписами, де є і шніцель, і цвібак, і штруделі, і шакшуки, зупки й андрути. 

Так за багато століть утворився феномен, недооцінений і не всім відомий – львівська кухня. Наше меню – це переосмислення традиційної львівської кухні. Така собі фантазія на тему того, як би могли виглядати традиційні львівські страви, якби вони виникли зараз. Знайомі з дитинства смаки і трохи сучасних віянь (бо місто і далі змінюється, і кулінарна культура разом із ним). 

Запрошуємо куштувати традиційну кухню, створену під гомін сучасного Львова. Можеш зібрати компанію всіх своїх, аби погомоніти в затишній атмосфері. Або ж провести час наодинці, споглядаючи захід сонця та читаючи гарну книгу. 
Слідкуй за нами в соцмережах!